УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





ІЗЮМСЬКА ДИТЯЧА МУЗИЧНА ШКОЛА

28 лют. 2019
Музичні перерви у загальноосвітніх закладах міста

Музичні перерви у загальноосвітніх закладах міста

 

     Вже стало традицією проведення музичних перерв учнями та викладачами IДМШ перед учнями шкіл та гімназiй міста Iзюм. Музична перерва - це шлях навчання музицi, знайомству з музичними інструментами, пiдтримка дiтей у вiльнiй творчостi, середовище дружнього спілкування та навчання. Такий захiд - захоплюючий, цікавий, грайливий та неординарний.

     Учнi шкіл та гiмназiй, що одночасно навчаються в музичній школi, дарують своє мистецтво, підіймають настрiй та позитивне ставлення до себе, запалюють в серцях друзiв та однокласникiв iскорки любовi до музики.

     Напередоднi свята всiх закоханих, на великій перерві у фоє ЗОШ № 4 та гiмназii №3 вiдбулись музичнi перерви, в яких брали участь учнi музичної школи - Iгор Яценко (викладач Савран Iрина Львівна), Анна Жабська та Анна Корнiєнко (викладач Безкоста Наталія Iванівна, концертмейстер Дворянин Людмила Вікторівна), Анна Сапета (викладач Дворянин Людмила Вікторівна), Марiя Мироненко (викладач Коркiна Олена Юріївна) та Булах Павло (викладач Аветисян Леся Костянтинівна).

    А днями музичні перерви були проведені в гімназіі №1 та ЗОШ №5, в яких також брали участь учнi викладача Савран Iрини Львівни - Iван Соколов, Анастасiя Бондаренко та Олена Господар, учнi викладача Коркiноi Oлени Юріївни - Софiя Якунiна, Олександра Корольова та учнi директора школи Донченко Юлії Миколаївни - Лiза Рибалко та Ярослав Таран (концертмейстер Дворянин Людмила Вікторівна), учень викладача Iванова Сергія Олеговича - Андрiй Труфанов та учнi викладача Аветисян Лесі Костянтинівни - Вiкторiя Костюкова та Павло Булах. Емоцiйна та чудова музика у виконанні учнів музичної школи пiдкорила серця та душі слухачів.

     Велике спасибi директору ДМШ Юлii Миколаївнi Донченко та викладачам Iринi Львівнi Савран та Оленi Юрiївнi Коркiнiй за iдею, органiзацiю та проведення музичних перерв у гiмназiях та школах мiста, а також велика вдячнiсть директорам шкiл та гiмназiй, в яких були проведені музичнi перерви, головi батькiвськоi ради IДМШ Владу Вiкторовичу Соколову та членам ради Ларисi Олексiївнi Бондаренко та Персіанову Максиму Сергійовичу за спонсорську допомогу. Сподіваємось, що такі заходи будуть регулярними і приноситимуть усім задоволення. До нових зустрічей!
 

.

.

.

.

.