УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





у Міському Палаці культури

6 бер. 2019
Концерт до Міжнародного жіночого дня

Концерт до Міжнародного жіночого дня

 

     Напередодні Міжнародного жіночого дня в Ізюмі відбувся святковий концерт, на який завітали представниці освіти, культури, медицини, соціальної сфери, громадських організацій, просто матусі та бабусі.

    Кожна жінка при вході до святкового залу отримала в подарунок від керівництва міста троянду. Тому ніхто не залишився в це прекрасне свято поза увагою.

    Ізюмчанок вітали зі святом весни та краси кращі творчі колективи і виконавці Ізюма. На початку концерту на великому екрані було продемонстровано відеозапис, де керівництво міста привітало жінок зі святом словами, в яких жінку ототожнювали з різними музичними інструментами.

    Та найоригінальнішим подарунком для жінок на святі став творчий виступ керівництва міста. Слід зазначити, що третій рік поспіль в це весняне та жіноче свято Ізюмський міський голова Валерій Марченко, секретар Ізюмської міської ради Артем Єрдаларян, заступники Ізюмського міського голови Михайло Іщук, Костянтин Петров та Володимир Мацокін дивують несподіваними сюрпризами. Цей рік не став виключенням – під час номеру вокально-інструментального ансамблю із романтичною сальсою вони вийшли на сцену та майстерно продовжили гру на музичних інструментах замість музикантів. Після цього Ізюмський міський голова Валерій Марченко привітав жінок зі святом 8 Березня та побажав здійснення всіх мрій, бути завжди привабливими та коханими.

    Продовжився концерт яскравими творчими виступами. Виконавці подарували глядачам як ліричні і чуттєві виступи, так і радісні та запальні. Концерт був пронизаний атмосферою жіночності, радості та позитиву.

 

    Зі святом, любі жінки!

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.