УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

в дитячій бібліотеці

12 бер. 2019
Подорож у країну «Енциклопедію»

Подорож у країну «Енциклопедію»

 

    «Подорож у країну Енциклопедію» здійснили 12 березня третьокласники ІЗОШ №4 в міській дитячій бібліотеці. Поговорили про такі важливі в житті людини книги, як енциклопедії та словники. Електронна презентація «Енциклопедії та словники – у навчанні помічники», книжкова виставка та розповіді бібліотекарів продемонстрували, яке розмаїття довідкових видань допоможе дітям дізнатися про все на світі: енциклопедії універсальні та тематичні, новинки з серій «Світ навколо нас» та міні-енциклопедії. Завдяки цим книгам можна поринути у світ доісторичних тварин та динозаврів, дізнатися про можливості літаків та спортивних автомобілів, цікаві факти про тварин, про породи кішок та службових собак.

    А словники завжди допоможуть у навчанні. Учні 3-Б класу добре впоралися з запропонованими завданнями – за допомогою потрібних словників знайти значення слів, підібрати синоніми чи пояснити фразеологізми.

    Допитлива людина завжди хоче багато знати, а енциклопедії та словники – дороговказ у світ знань.

 

.

.

.

.