УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Палац молоді та підлітків "Залізничник"

19 бер. 2019
Перемога юних танцівників з колективу «РИТМ-dance»

Перемога юних танцівників з колективу «РИТМ-dance»

 

 

     І знову перемоги! Ось і трапився масштабний виїзд колективу «РИТМ-dance» до столиці нашої країни.

     17 березня в місті Київ відбувся XII Всеукраїнський фестиваль мистецтв «Зоряна Брама», за підтримки Міністерства культури України, Департаменту культури Київської міської державної адміністрації, Міністерства освіти і науки України.

     Вперше такою кількістю учасників та їх батьків (більше 120 чоловік) колектив «РИТМ-dance» відправився у далеку подорож. Змагатися за звання Чемпіона з'їхалися понад 70 творчих колективів з усієї України. Були представники з: Івано-Франківська, Одеси, Кам'янця-Подільського, Прилук, Конотопу, Білої Церкви, Чернігова, Житомира, Києва, Вишгорода, Тернополя, Черкас, Сум, Бердянська, Донецька та інших. Конкурентна боротьба була дуже палкою, змагалися найкращі з кращих. Критерії оцінювання журі були дуже високі, в кожній номінації за 1 місце змагалися більше 20 учасників. Усі виступи «РИТМ-dance» посіли призові місця.

     Творчий номер «Моя сім'я, моя Україна» отримав бронзову винагороду. Найменші учасники фестивалю «Танцюючі Бурундучата», жартівливий танець «Файна Василина» та стильні манекени з танком «Однажды в Бутике» стали призерами другої премії.

     А найвищої нагороди і оцінки журі отримали найчисельніший і яскравий танець «Дивна квітка» і надзвичайна хореографічна постановка «Пригоди Буратіно». Вони стали золотими призерами і Чемпіонами фестивалю.

     Фестиваль «Зоряна Брама» об'єднав найталановитіших і наймайстерніших танцівників України і залишив дуже яскравий слід у житті «РИТМ-dance».

     За відмінну підготовку і активну участь у Всеукраїнському фестивалі мистецтв «Зоряна Брама» та вагомий особистий внесок у розвиток музично-естетичного виховання підростаючого покоління і збереження національної культури керівник студії сучасного танцю «РИТМ-dance» Булавенко Альона Леонідівна нагороджена Подякою організаторів фестивалю.

     Висловлюємо велику Подяку Ісламову Вісхану Алавдійовичу за фінансову підтримку, без якої участь у фестивалі була б ще складнішою. Весь склад колективу «РИТМ-dance» батьки, діти, керівники, дуже вдячні порядній, чуйній людині Вісхану Алавдієвичу за фінансову допомогу.

     Тож вітаємо наших вихованців і керівників з перемогами на змаганнях такого рівня! Бажаємо наснаги і підкорення ще більших вершин!

 

.

.

.

.

.