УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





Палац молоді та підлітків «Залізничник»

27 бер. 2019
Відзначили Міжнародний День Театру!

          Палац молоді та підлітків «Залізничник» відзначив Міжнародний День Театру!

 

     27 березня увесь світ відзначає Міжнародний День Театру - професійне свято акторів, режисерів, костюмерів, гримерів, освітлювачів, декораторів та усіх інших, хто так чи інакше пов'язаний з театром та сценою. У Палаці молоді та підлітків «Залізничник» працюють одразу два театральні колективи - дитяча театральна студія «Чарівна скринька» та театральний гурток для дорослих - любительське об'єднання «МИ». Саме вони організували цікаве свято Театру у Палаці. Присутні познайомитись із творчістю дитячого театрального колективу, а з Домовичком побували у потаємному куточку Палацу та дізнались про таємні двері у малому залі.

     Бібліотекар з бібліотеки-філії №1 Єньшина Ірина Миколаївна провела для усіх присутніх цікаву лекцію та вікторину про театральне мистецтво. Глядачі активно відповідали на питання, які ставила бібліотекар.

    Театральна студія «Чарівна скринька» представила глядачам цікаві сценки, з якими цього року вже їздили до Харкова та Вінниці на фестивалі та отримали перемогу. «Малюнок зайченяти» та «Добрий, Злий, Огидний» визвали у глядачів бурхливі емоції, бо змальовують дуже життєві теми.

     Наприкінці свята директор Палацу Людмила Євгенівна Гришко нагородила Подяками за організацію свята бібліотекаря Єньшину Ірину та театральний колектив «МИ». 

     В цілому свято театру у Палаці молоді та підлітків «Залізничник» пройшло у затишному творчому колі друзів. 

.

.

.

.

.