УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Зустріч з художниками-аматорами та майстрами народної творчості

12 лют. 2016
в Ізюмській художній школі

Зустріч з художниками-аматорами та майстрами народної творчості

          У п'ятницю, 12 лютого, в рамках реалізації проекту на підтримку підприємницьких ініціатив місцевих мешканців у сфері сільського «зеленого» туризму, на базі ІДХШ ім. С.І. Васильківського відбулася зустріч  представників організатору проекту, яким є Департамент культури і туризму ХОДА з художниками-аматорами та майстрами народної творчості міста Ізюма. За організаційної підтримки Ізюмського краєзнавчого музею завідувач відділом дослідження та відродження декоративно-ужиткового мистецтва й виставкової діяльності Харківського обласного організаційно-методичного центру культури та мистецтва О.І. Булаєнко і представник громадської організації «Інститут соціальної політики регіону», кандидат наук з державного управління О. В. Кулініч зустрілися з ізюмськими майстрами декоративно-ужиткового мистецтва. В ході зустрічі наші земляки: Воловик Г.І., Горенко М.А., Люблинська Н.В., Сокол Л.В., Славгородська Л.Ю., Родіна Л.Ф., Олексієв О.М., а також викладач ліплення і кераміки художньої школи Сорока В.Т., ознайомили гостей зі своїми роботами.

           Майстри та їх роботи були сфотографовані для подальшого використання на спеціальному сайті Харківського організаційно-методичного центру, який створюється з метою популяризації народних ремесел і ознайомлення громадськості з кращими художниками-аматорами Харківської області.

 

.

.