УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





"ШОК" в гостях у Купідона

14 лют. 2016
конкурсно-розважальна програма до Дня Усіх Закоханих

"ШОК" в гостях у Купідона

            З давніх-давен 14 лютого людство відзначає День Святого Валентина. В Україні ця традиція тільки набирає обертів, проте, більшість молодих людей вже полюбили це свято та відзначають його зі своїми коханими людьми. Також це свято відзначається на рівні країни, міст та містечок – влаштовуються концерти, фестивалі, виставки та конкурси.

            Театральний колектив «ШОК» (керівник Надія Шерстюк) відзначив свято конкурсно-розважальною програмою, що відбулась 14 лютого в приміщенні Районного будинку культури. Вихованці колективу за своїми власними уподобаннями розділились на 7 пар, аби позмагатись один з одним у кількох конкурсах та визначити найкращу та найдружнішу пару. Змагались у акторських, поетичних, розумових та ораторських здібностях, а також умінні взаємодіяти в парах – це грало визначну роль на шляху до перемоги. Оцінювали виступи та визначали переможців члени журі, до складу котрого увійшли працівники культури та освіти нашого міста.

           В результаті проведених 7 конкурсів, перемогу здобула пара Рекало Валерії та Данила Буровцева. Інші пари здобули другі, треті та четверті місця. Усі учасники отримали пам’ятні призи та грамоти.

         Окрім пар, у конкурсах взяли участь і глядачі – вони позмагались у конкурсах найкращого усного та письмового привітання усіх присутніх зі святом закоханих. Додаткового настрою додали виступи вихованців вокального студії «Art-Music» Анастасії Мацуцької та Уляни Санжаревської , а також учасника народного аматорського вокального колективу «М-Стиль» Максима Кондратьєва – вони дарували присутнім свої пісні у той час, коли пари готувались до конкурсів.

          Цікаві конкурси, тепла атмосфера та гумористичний підхід учасників до завдань, зробили свято веселою та пам’ятною подією для всіх присутніх.

 

.

.

.

.

.

.