УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

День Місцевого Самоврядування 2015

7 груд. 2015
Репортаж зі святкового концерта

В Україні 7 грудня відзначається День Місцевого Самоврядування. Це професійне свято всіх, хто працює в сільських, селищних, місцевих, районних та обласних радах – свято тих, кого народ обрав для гідного керівництва на місцях.

В Ізюмі це свято традиційно супроводжується урочистим концертом, де найкращі представники творчих колективів міста вітають присутніх своїми виступами. Цьогорічне свято не стало виключенням – у великій залі виконавчого комітету Ізюмської міської ради відбувся  урочистий концерт. Зі святковими промовами виступили представники влади. Першим присутніх привітав заступник Ізюмського міського голови Михайло Іщук – він виступив із вітальним словом від міського голови. А разом із секретарем Ізюмської міської ради Артемом Єрдаларяном він вручив подяки від міського голови представникам місцевого самоврядування. Також із вітальним словом виступили голова районної державної адміністрації Любов Шамрай та міський голова IV скликання Богдан Сидор.

Яскравими виступами привітали присутніх учасники творчих колективів міста – вокалісти з народного аматорського вокального колективу «М-Стиль» та дитячого вокального ансамблю «Art-Music», ансамбль скрипалів, викладачів та ансамбль духових інструментів Ізюмської дитячої музичної школи, вихованці клубу спортивного танцю «Елегія» та інші.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.