УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





ІЗЮМСЬКА ДИТЯЧА МУЗИЧНА ШКОЛА

15 трав. 2019
Відбувся творчий звіт учнів та викладачів Ізюмської дитячої музичної школи

Відбувся творчий звіт учнів та викладачів Ізюмської дитячої музичної школи

 

     15 травня святкова зала  КДК «Спартак» зібрала величезну кількість гостей, серед яких – батьки та друзі вихованців закладу та поціновувачі музичного мистецтва.

     У концертній програмі звучали твори світової класики, сучасна музика у виконанні солістів гітаристів, скрипалів, баяністів. Яскраво прозвучали ансамблі шумових та духових інструментів. Свої таланти також продемонстрували юні піаністи, акордеоністи та вокалісти.

     Дуже тепло глядачі приймали наймолодших виконавців, які уже є лауреатами обласних та міжнародних конкурсів.

     Завітала на свято музики і колишня учениця школи Ангеліна Фурсал, студентка ІІ курсу вокального відділення Харківського музичного училища ім. Бориса Лятошинського,  яка виконала «Аве Марія» Джуліо Каччині .

      Привітав колектив музичної школи та усіх учасників творчого звіту Ізюмський міський голова Валерій Марченко. У привітальному слові він відзначив високий рівень виконавської майстерності юних артистів та їх наставників. Також зауважив, що міська влада завжди підтримує школу в межах фінансових можливостей, тому окрема подяка прозвучала батькам учнів за їх розуміння та підтримку школи.

       Виступила перед присутніми і начальник управління культури Олена Яснова, котра привітала усіх із святом музики та побажала учням та вчителям успіхів та натхнення.

      Завершився творчий захід традиційним «Гімном музиці».

      Тож музична школа успішно  підвела підсумки річної роботи, вкотре засвідчуючи надзвичайний талант та високу виконавчу майстерність своїх учнів, а також високий професіоналізм педагогів.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.