УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

В Палаці молоді та підлітків "Залізничник"

13 черв. 2019
Конкурс читців на екологічну тематику

Чисте місто, чиста ріка, чисте повітря

 

      У четвер, 13 червня , у парку біля Палацу молоді та підлітків «Залізничник», за підтримки Громадської організації «Центр культурно-просвітницьких ініціатив», відбувся конкурс читців на екологічну тематику «Чисте місто, чиста ріка, чисте повітря».

      У конкурсі взяли участь 12 дітей – усі вони вихованці театрального гуртка-студії «Чарівна скринька» (керівник Катерина Самко). Діти читали вірші українських авторів, у котрих підіймається питання ставлення людини до екології, заклик до охорони природи та збереження довколишнього середовища.

      Оцінювали виступ учасників члени журі: поетеса, письменниця, член літературного об’єднання «Слово» Тетяна Підгорна, вчитель української мови та літератури ІЗОШ №12 Оксана Левченко та поетеса і художниця Ганна Лісніченко. Вони уважно прослуховували кожен виступ, ставлячи оцінки за майстерність виконання.

       Після останнього конкурсного виступу, поки журі підраховувало бали та визначало переможців, працівники Бібліотеки-філії №1 провели із усіма присутніми вікторину на тему природи та екології. Кожен, хто давав правильну відповідь на запитання вікторини, отримав невеличкий подарунок на згадку.

       І ось найцікавіший момент – нагородження переможців та учасників конкурсу:

І місце посіла Аліса Заїка, ІІ місце – Царіна Рудова, ІІ місце – Іван Захарченко, ІІІ місце – Микола Лінник. Гран-прі журі присудило Лілії Максимець. А Надія Шевцова отримала спеціальним подарунок від члена журі Тетяни Підгорної – її нову книгу. Кожен учасник отримав грамоту та подарунок – планшет для роботи с текстом.

        Тож давайте ставитись до природи дуже бережно, адже все починається з нас самих!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.