УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Всеукраїнське шоу талантів в Ізюмі!

26 лют. 2016
Наприкінці минулого тижня в нашому місті відбувся фестиваль «Всеукраїнське шоу талантів», який проводить Всеукраїнська громадська організація «Кожен спроможен».

Всеукраїнське шоу талантів в Ізюмі!

          Наприкінці минулого тижня в нашому місті відбувся фестиваль «Всеукраїнське шоу талантів», який проводить Всеукраїнська громадська організація «Кожен спроможен».

          Цей фестиваль увібрав у себе талановитих вокалістів та музикантів з усієї України та запросив до участі найкращих виконавців міста Ізюм.

          Головна мета цього проекту – надати можливість талановитим українцям проявити себе, а також влаштувати містянам свято якісної музики, гумору та гарного настрою. Це можливість почути та побачити творчість яскравих, неординарних та обдарованих українців. Такий захід нагадує, що кожен може досягти своєї мети, якщо буде працювати над собою та розвивати свій талант.

          Ізюм на фестивалі представили найкращі вокалісти – лауреати та переможці багатьох всеукраїнських та обласних конкурсів і фестивалів –  керівник народного аматорського вокального колективу «М-Стиль»Людмила Мітільова, вокалісти колективу «М-Стиль» Юлія Зушенська та Максим Кондратьєв, керівник вокальної студії «Art-Music» Марина Теплова-Забашта та Вікторія Золотоверха.

          Окрім ізюмчан на сцені фестивалю виступили гості з Дніпропетровська, Кременчука та Запоріжжя, котрі вразили глядачів грою на музичних інструментах, гарним вокалом та виконанням репу. Приємно помітити, що наші виконавці ані трохи не поступались рівнем виступу талановитим гостям. Це свідчить про високих рівень розвитку культури в місті та уміння ізюмчан працювати над своїм талантом, розвиваючи та примножуючи його. Всі учасники отримали пам’ятні подяки за участь у фестивалі.

           Масштабність та яскравість заходу вразили жителів міста, котрі охоче танцювали біля сцени, підспівували та аплодували артистам. Будемо сподіватись, що приїзд в Ізюм стане доброю традицією фестивалю «Всеукраїнське шоу талантів».

.

.

.

.