УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Міський Палац культури

21 черв. 2019
Творчий випуск 2019

Творчий випуск 2019

 

     Червень – це завжди пора випускних балів. Та випускні бувають не тільки шкільними. Творчі колективи також завжди вшановують своїх вихованців, котрі вирушають у самостійне життя.

     Цього року Міський Палац культури влаштував для своїх випускників гучний концерт-казку «Скарби семи гномів», де у ролі гномів – керівники творчих колективів, а скарби – їхні випускники, найкращі з кращих.

     Концерт видався гучним, яскравим та дійсно казковим – адже були присутні усі необхідні складові казки – зла чаклунка із чарівним дзеркалом, добрі гноми та їхня Білосніжка, а також справжні скарби.

     Усі випускники показали свої уміння – танцювали, співали, декламували вірші та жартували. Кожен з них отримав Грамоту випускника, а також символічний подарунок від керівника – повітряну кульку. Також випускники привітали своїх керівників, висловивши їм слова вдячності та вручивши квіти і подарунки.

     Бажаємо випускникам щасливого життєвого і творчого шляху та не забувати про свої рідні колективи, адже на них там завжди чекають люблячі керівники.

     У добру путь, любі випускники!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.