УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





Молодіжні розваги на березі річки

28 черв. 2019
День молоді 2019

День молоді 2019

 

     Для всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, але й душею, минулої п’ятниці на березі Сіверського Дінця у зоні відпочинку по вулиці Першотравневій було підготовлено вельми насичену та різноманітну програму заходів. Містяни та гості не лише поринули в атмосферу релаксу, а й провели дозвілля цікаво і з користю.

     Традиційний турнір з пляжного волейболу дав енергійний старт ранковій програмі святкового дня. Такі змагання завжди користуються популярністю, бо цей вид спорту – є найкращим способом активного відпочинку на пляжі. 21 команда мірялася силами на піщаному майданчику. Проявивши наполегливість, вміле технічне ведення гри та завзятість, у підсумку змагань перше місце посіла команда «Драйв» у складі Олега Садовнікова та Владислава Олізаренка, друге – у команди «Ветеран» (Олександр Шевчук та Юрій Колесник), на третій сходинці – команда «Норд» (Віталій Васильєв та Дмитро Іваненко).

 

.

     Поруч з ними за допомогою досвідчених інструкторів з йога-клубу «Чідакаша» шанувальники стародавнього учення, яке нині в Україні набуває неабиякої популярності, вправами розвивали свою гнучкість і витривалість, вчились правильно дихати і розслаблятись. На йога-марафон прийшли люди різного віку та фізичної підготовки, але всі вони мали бажання покращити своє здоров’я, досягти внутрішньої рівноваги та віднайти щастя всередині себе.

.

     Вперше в нашому місті з ініціативи юної ізюмчани Анастасії Білоус за підтримки Ізюмського міського голови Валерія Марченка та управління молоді, спорту та іміджевих проектів Ізюмської міської ради цього дня відбулися аматорські змагання зі спідкубінгу – швидкісного складання кубика рубіка. Найцікавішу, найзагадковішу та найпопулярнішу з усіх механічних головоломок розгадували 13 учасників різного віку. Видовище для багатьох присутніх на святі було незвичним: вражало і захоплювало водночас те, як за кілька секунд можна було підкорити хитромудрий кубик. Проявивши інтелект, логічне мислення, увагу та спритність рук з результатом 25 секунд перше місце у цьому виді спорту посів Микита Махно, друге – у Давида Бондаренка (35 секунд), третє – у Анастасії Білоус (38 секунд). Всі переможці отримали призи, а Настя ще й Подяку Ізюмського міського голови за ініціативу, креативність та чудову організацію турніру.

     Протягом ранкової частини свята на фотосушці «Я – Ізюм» всі охочі мали змогу побачити яскраво-кольорові знімки, які спонукали до роздумів та пропонували поглянути на рідне місто з інших ракурсів.

     Вечірню програму відкрили дівчата з вокального колективу «Тірамісу» (Палац молоді та підлітків «Залізничник»). Своїми запальними та ритмічними музичними композиціями вони не дали нікому змерзнути того доволі прохолодного літнього повечір’я. А виступ гостей свята – місцевого гурту «Шалена хвиля» додав святкуванню драйву та енергії.

.

.

.

.

     Начальник управління молоді, спорту та іміджевих проектів Максим Стрельник привітав ізюмчан з Днем молоді.

     Далі гучними та тривалими оплесками глядачів супроводжувалось яскраве та видовищне фаєр-шоу від Народного художнього колективу естрадно-циркового мистецтва «Чудесники» Палацу молоді та підлітків «Залізничник».

     Завершився святковий день запальною дискотекою.  Ізюмчани, як дорослі, так і діти, відмінно провели час та отримали неймовірний заряд позитиву та гарного настрою.

.