УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





у дитячій бібліотеці

9 лип. 2019
Європейська виставка

Європейська виставка у Дитячій бібліотеці

 

     В рамках реалізації проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні», Ізюмська міська дитяча бібліотека, в числі 28 бібліотек Харківщини, отримала методичні матеріали від представництва Європейського Союзу в Україні для створення інформаційного куточка «ЄС на книжковій полиці». Це унікальна нагода надати дітям, молоді та дорослим можливість дізнатися більше про  Європейський Союз та євроінтеграцію України.

     Всі отримані матеріали представлені  в міській дитячій бібліотеці на книжковій виставці-інсталяції,  яка розпочала свою роботу 9 липня і буде постійно діючою. Виставка пропонує для ознайомлення  користувачам бібліотеки брошури про історію створення ЄС, відносини Європейського Союзу та України, європейські цінності, цікаву інформацію про кожну країну члена ЄС. Старшокласників зацікавлять брошури «Європа –гра»   та «Навчайся в Європі», а наймолодших – весела книжечка «Тремоло та його європейська місія». Представлені також художні книги кращих європейських письменників.

     Сподіваємось, що Єврокуточок в дитячій бібліотеці стане своєрідним майданчиком для поширення серед громади міста цікавої та корисної інформації про Європейський Союз.

     Запрошуємо усіх бажаючих!

.