УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Палац молоді та підлітків "Залізничник"

10 серп. 2019
Відзначили свято залізничників

Відзначили свято залізничників

 

    За ініціативи міської влади та депутатів Ізюмської міської ради, 10 серпня в парку біля Палацу молоді та підлітків «Залізничник » відбулось традиційне для нашого міста святкування Дня профспілки залізничників і транспортних будівельників України та вшанування ізюмчан-залізничників.

    Для нашого міста це свято має особливе значення, адже багато ізюмчан пов’язали своє життя саме з благородною професією залізничника. Містом проходять важливі залізничні колії, від успішної роботи яких залежить не тільки безпека і комфорт пасажирів, а й стабільний розвиток всіх економічних і суспільних галузей Харківщини.

    З вітальним словом до присутніх звернувся Ізюмський міський голова Валерій Марченко та депутат Ізюмської міської ради 7 скликання Олег Бондарев, котрі привітали працівників залізниці, жителів залізничного мікрорайону зі святом та провели церемонію нагородження ветеранів залізниці за багаторічну сумлінну працю,вагомий особистий внесок у підвищення ефективності роботи залізничного транспорту, професіоналізм, творчу ініціативу та вагому трудові успіхи.   

    Цього року нагороджені:

  • Слабоспицький Віктор Сергійович;
  • Сухобрус В’ячеслав Іванович;
  • Мучкіна Антоніна Андріївна;
  • Щипунов Георгій Веніамінович;
  • Кузовкова Ніна Іванівна;
  • Корсаков Володимир Вікторович;
  • Водолажський Володимир Вікторович;
  • Тендитна Катерина Олександрівна, котра цього дня відзначала день народження і отримала подарунок від Ізюмського міського голови;
  • Приходченко Олександр Володимирович;
  • Мучкін Михайло Олексійович.

 

    Після офіційної частини розпочались справжні веселощі: конкурси для дорослих та дітей з цікавими подарунками, виступи кращих виконавців і творчих колективів міста, смачна польова кухня, атракціони для дітей. Також у рамках розважальної програми за підтримки Громадської організації «Центр культурно-просвітницьких ініціатив» було проведено Історично-мистецький квест «Таємними стежками Палацу», у ході якого діти познайомились з історією Палацу молоді та підлітків «Залізничник». Допомагали працівникам Палацу у проведенні квесту – працівники бібліотеки-філії №1 та члени Молодіжної ради міста Ізюм.

    По закінченню розважальної програми розпочалась запальна дискотека для молоді.  

    Вітаємо усіх зі святом та бажаємо гарного літа, чудового відпочинку та яскравих емоцій! Завжди раді зустрічі з шанувальниками творчості та веселих розваг!

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.