УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

ІЗЮМСЬКА ДИТЯЧА МУЗИЧНА ШКОЛА

22 серп. 2019
22.08.2019 Поїздка до Тукумсу

Ізюмські музиканти відвідали Латвію

 

     З 12 по 17  серпня на запрошення Міської Думи міста-побратима Тукумс (Латвія) у рамках Договору про взаємну співпрацю між містами Тукумс та Ізюм, за підтримки місцевої влади,  місто-побратим Тукумс відвідала делегація у складі 12 учнів Ізюмської дитячої музичної школи разом з директором школи,заступником директора та викладачем фортепіанного відділу. Програма п’яти незабутніх днів у Латвії була вкрай насиченою та цікавою.

     Ізюмська  творча делегація завітала до музичної школи м. Тукумс, в  Юрмалi пройшлась  по вулиці Йомаса до концертного залу «Дзинтарi» та з великим задоволенням прогулялась берегом Ризької затоки.

      Також цікавою та пізнавальною була екскурсія по замку Яунпилсе. А в  Ризi делегація мала нагоду пройтися вулицями  старого мiста, відвідати музей iсторiї медицини, бiблiотеку, залізничний музей та зоопарк.

     Наші юні музиканти дали два концерти - в замку Дурбе та в Міській Думi м.Тукумс, а також були запрошені головою Думи на офіційну зустріч, де  отримали цінні подарунки.

     Ця поїздка подарувала ізюмчанам безліч позитивних емоцій та стала для них  яскравою, незабутньою подією.

 

 

.

.

.

.

.