УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Ізюмський краєзнавчий музей ім. М.В. Сібільова

26 вер. 2019
Азимут культурного розвитку

Азимут культурного розвитку

 

    25 вересня в Харківському історичному музеї імені М.Ф. Сумцова за присутності начальника відділу розвитку територіальних громад, інвестицій та проектного менеджменту Управління з питань місцевого самоврядування, розвитку громад та міжнародних зв’язків виконавчого апарату Харківської обласної ради Мороз О.В., начальника Управління культури і туризму ХОДА Яцини О.А., директорів музеїв Харківської області та інших зацікавлених осіб відбулася презентація 5-ти найкращих пілотних проектів, які стали переможцями в рамках реалізації проекту «Азимут культурного розвитку», спрямованого на створення інструментарію для роботи мережі музеїв нового типу як основи культурного розвитку громад.

   Серед переможців – Ізюмський краєзнавчий музей імені М.В. Сібільова, Первомайський краєзнавчий музей, Сахновщанський районний історико-краєзнавчий музей, Люботинський краєзнавчий музей та Валківський краєзнавчий музей. За підсумком проведення презентації представниками влади була висловлена повна підтримка представлених напрямків розвитку зазначених музеїв.

    Оскільки втілення у життя всіх проектів потребує, перш за все, кардинального оновлення та осучаснення матеріально-технічної бази музеїв, було рекомендовано продовжувати роботу у напрямку залучення грантових інвестицій для їх реалізації.

.

.