УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





у бібліотеці-філії №2

15 вер. 2019
Дні дитячої літератури

Дні дитячої літератури у бібліотеці-філії №2

 

     Дитяча література це цікавий матеріал для дослідження. Керівники дитячого читання завжди цікавляться, які історії захоплюють сучасних дітей, які теми актуальні для дитячого читання сьогодні.

     10 вересня працівники міської бібліотеки-філії №2 презентували книжкову виставку-інсталяцію «Сучасним дітям - сучасну книгу» для ДНЗ№6 . На виставці сучасної дитячої літератури почесне місце займають казки і це цілком природно. Тут для дітей на поличках зручно розмістилися твори давно відомих улюблених авторів та новинки літератури: Б. Грім, Р. Кіплінга, Ю. Вінничука, О. Виноградова. Для самих маленьких читачів - серія «Улюблена казка. Читаємо по складах». Сяючими, допитливими оченятами діти гортали сторінки дитячих енциклопедій, голосно читали сучасні вірші та веселі оповідання. Всі сучасні дитячі книги, які були представлені на виставці об’єднує барвистість та гарні ілюстрації. Також для читачів бібліотекарі підготували екскурс «Мандрівка книжковим містом».

     12 вересня діти групи №5 ДНЗ №6 знов завітали до дитячий відділу міської бібліотеки-філії №2, де на них чекала, казкова вікторина , чарівна торбинка запитань, ігри, руханки, фото-сесія. Вони самі спробували себе в ролі бібліотекаря. Книжкова мозаїка «Читалочки-роздивлялочки» пройшла весело, невимушено, цікаво.

.