УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





Палац молоді та підлітків "Залізничник"

10 жовт. 2019
Відзначили 30-річчя Громадської організації «Спілка Чорнобиль України»

Відзначили 30-річчя Громадської організації «Спілка Чорнобиль України»

 

 

     10 жовтня у приміщенні Палацу молоді та підлітків «Залізничник» відбувся святковий концерт з нагоди 30-річчя Громадської організації «Спілка Чорнобиль України»

     Сьогодні існує багато видів громадських організацій. Це професійні спілки, жіночі, молодіжні, ветеранські, дитячі організації, наукові, технічні, культурно-просвітницькі, фізкультурно-спортивні та інші добровільні об’єднання громадян. Ми все частіше зустрічаємо громадські організації в організаторах заходів, як авторів проектів, як організації, що вирішили конкретну проблему міста.І це не дивно, адже, громадські організації являють собою одну з найбільш оптимальних правових форм для допомоги громадянам у вирішенні їх спільних проблем, відстоюванні спільних інтересів.

     Окреме місце серед громадських організацій нашого міста займає організація «Ізюмське об'єднання Чорнобильців», яка була створена 30 років тому, 29 вересня 1989 року поряд з  організацією Районний Червоний Хрест.

     У концертній залі зібрались представники спілки та небайдужі ізюмчани. На свято завітало керівництво міста, керівники організації Чорнобильців різних рівнів. Лунали вітальні промови, вручалися нагороди. А найкращі творчі колективи міста вітали присутніх своїми виступами.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.