УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Палац молоді та підлітків "Залізничник"

31 жовт. 2019
Ніч у Палаці

Ніч у Палаці

 

     31 жовтня у Палаці молоді та підлітків «Залізничник» відбулась вечірка з нагоди Хеллоуіну «Ніч у Палаці». Захід проводився з ініціативи Молодіжної ради міста Ізюм, за підтримки Управління молоді, спорту та іміджевих проектів Ізюмської міської ради та Управління культури Ізюмської міської ради.

     Вечірка зацікавила відвідувачів різного віку – були тут і діти, і підлітки, і дорослі. Усі подбали про свій святковий вигляд та придумали цікаві костюми – у когось вони були страшні, у когось навпаки чудернацькі. Відвідувачі мали змогу взяти участь у різноманітних конкурсах з цікавими призами, переглянути невелику концертну програму, зробити фото у тематичній фотозоні та потанцювати на запальній дискотеці. На першому поверсі Палацу працювала святкова торгівля з різноманітними смаколиками. А найголовнішою цікавинкою вечора стала квест-кімната «В гостях у Дракули» - де учасникам пропонувалось випробувати свої здібності у розгадуванні кросвордів та загадок. Для найкмітливіших учасників квест-кімнати були передбачені призи від спонсорів свята – піцерії «Старе місто», першого сімейного кафе «Кушай суши» та косметичної компанії «Юнайс Мультибренд».

     В цілому «Ніч у Палаці» вийшла страшно-цікавою та запам’яталася відвідувачам на довго, про що свідчать їхні дописи у соціальних мережах.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.