УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Центральна міська бібліотека

14 лист. 2019
«Моя зброя-сміх…»

«Моя зброя-сміх…»

 

     Таку назву має виставка – персоналія, яка працює в читальному залі Ізюмської центральної бібліотеки. На ній представлені документальні та фотографічні матеріали, які висвітлюють життя Остапа Вишні (Павла Михайловича Губенка). Експозиція доповнена висловами його друзів-знаних українських письменників та творами – усмішками.

     Вже стали доброю традицією наші зустрічі з відвідувачами Ізюмського територіального центру. І 12 листопада був проведений вечір-портрет «Скажіть усім, що я не ворог народу», присвячений 130-річчю від дня народження українського письменника, незрівнянного сміхотворця Остапа Вишні.

     Працівники Ізюмської центральної бібліотеки Іванюшенко В. І. та Чернишова І.А. з допомогою мультимедійних засобів розкрили слухачам сторінки складного і парадоксального життя Остапа Вишні. Спогади, розповіді, висловлювання та твори великого гумориста сприяли створенню затишної і позитивної атмосфери в залі. Його усмішки і зараз актуальні, викликають сміх, бо вони про прості і вічні людські вчинки і почуття.

.