УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





«Вічне слово Кобзаря»

19 бер. 2016
наше місто на конкусрі представили вихованки театрального колективу «ШОК» (керівник Надія Шерстюк) – Валерія Бережна та Лоліта Кислянська

«Вічне слово Кобзаря»

          Регіональний конкурс читців «Вічне слово Кобзаря», присвячений творчості Т.Г. Шевченко, традиційно проводиться у березні, в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва (м. Харків). Найкращі ізюмські оратори щороку беруть участь у цьому конкурсі.

          Цього року наше місто представили вихованки театрального колективу «ШОК» (керівник Надія Шерстюк) – Валерія Бережна та Лоліта Кислянська. Обидві дівчини за доволі короткий термін підготували до виконання по два твори – один із творчості Тараса Шевченко, а інший – улюблений твір іншого автора. Так Валерія виступила із Шевченківською «Тополею» та віршем Івана Коваленка «Джерело», а Лоліта представила на розсуд журі уривок з новели «Три душі» Т.Г. Шевченка та вірш Олени Теліги «Життя».

          Наші дівчата яскраво вирізнились своїми виступами із двадцятки учасників дитячої категорії. Проте, журі більше звернуло увагу на Валерію, котра своїм виступом просто заворожила глядацьку залу. За це її було визнано однією з переможниць конкурсу та вручено сертифікат на відпочинок у літньому таборі. Лоліта, разом із іншими учасниками, отримала подяку за участь у конкурсі Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації.