УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Кубок Ізюмського міського голови з КВК 2016

1 квіт. 2016
відзначили День Гумору фестивалем КВК

Кубок міського голови з КВК

Перше квітня – завжди незвичний та веселий день. Адже саме у перший день квітня більшість країн світу відзначають день гумору. От і в Ізюмі вирішили відзначити цей день найвеселішим заходом – фестивалем Кубку міського голови з КВК. Організатор фестивалю – управління молоді та спорту Ізюмської міської ради за підтримки Ізюмського міського голови, відділу освіти Ізюмської міської ради, управління культури Ізюмської міської ради та інших організацій, які виявили бажання надати організаційну та фінансову допомогу в проведенні фестивалю КВК.

Виступи команд оцінювали члени журі, на чолі з Ізюмським міським головою Валерієм Марченко. До складу журі увійшли: Фіналістка української ліги КВК «Юнивёрс», капітан команди «Ножки Буша» ХНУ ім.. В.Н. Каразіна – Юліанна Коваль; Помічник ізюмського міського голови – Максим Стрельник; Переможець Каразінської ліги КВК «Юнивёрс», фіналіст Харківської відкритої міської молодіжної ліги КВК, капітан команди «Побег из ПГТ» НТУ «ХПІ» - Олександр Лях; Керівник театрального колективу «ШОК», завідуюча відділом дозвіллєвої діяльності Міського палацу культури – Надія Шерстюк; Заступник начальника управління молоді та спорту – Ярослав Вишняков; Ведучий радіостанції «Класне радіо» - В’ячеслав Синицький; Методист з психологічної служби методичного кабінету відділу освіти – Олег Калашніков. Гостями фестивалю-конкурсу були команди «Ножки Буша» (ХНУ ім.. В.Н. Каразіна) та «Побег из ПГТ» (НТУ «ХПІ»).

В змаганнях з гумору взяли участь команди з усіх шкіл міста, а також команда професійного ліцею. Кожна з них обрала собі оригінальні назви: гімназії №1 “Изюмские псы” та №3 “Новые Люди”, ЗОШ №2 “Безназвания”, ЗОШ №4 “Сгущенка”, ЗОШ №5 “Уникумы”, ЗОШ №6 “Стиляги из 6-й”, ЗОШ №10 “Эпл”, ЗОШ №11 “Все включено”, ЗОШ №12 “Гламур” та команда ліцею “ИПЛ”. Ведучим фестивалю був художній керівник Міського палацу культури Максим Кондратьєв.

Змагання складалося з трьох конкурсів: візитка, біатлон та домашнє завдання. На першому етапі змагань учасники представляли свої команди – жартували, співали на тему «Привіт, місто». Другий конкурс – біатлон. Тут бали для команд заробляли лише капітани – по колу зачитуючи жарти, а журі поетапно відсіювали їх, розподіляючи бали між командами. А вже в третьому конкурсі учасники жартували про самих себе, адже тема конкурсу була «Ось ми які».

Уже після другого конкурсу стало зрозуміло, що основне змагання за перемогу відбувається між командами ЗОШ №4, 11, 12 та командою професійного ліцею – ці команди виявили себе якнайкраще та отримали більшу кількість балів. В результаті, з відривом лише на 1 бал перемогла ІЗОШ №12 «Гламур», жарти та професійність виступу підкорили не тільки членів журі, а й глядачів. Інші команди отримали пам’ятні грамоти та гарні призи від спонсорів заходу.

Виступи більшості команд були яскравими та смішними – про це можна судити по гучним аплодисментам та сміху глядачів, що не стихали ні на мить. Відродження міського фестивалю КВК – гарна ідея, адже він об’єднує молодь міста у творчості та гуморі.

 

.

.

.

Члени журі за обговорнням результатів конкурсу

.

Переможці Кубку міського голови з КВК - команда ІЗОШ №12 "Гламур"