УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Жива Вода 2016

24 квіт. 2016
Міжнародний фестиваль-конкурс виконавців естрадної пісні «Жива вода» щорічно проводиться у місті Дергачі Харківської області.

Жива Вода 2016

          Міжнародний фестиваль-конкурс виконавців естрадної пісні «Жива вода» щорічно проводиться у місті Дергачі Харківської області. У цьому році він проходив 22-24 квітня. Ізюмські вокалісти уже кілька років поспіль беруть участь у цьому фестивалі, щоразу гідно представляючи місто і район, виборюючи призові місця.

         Цьогоріч наше місто представили дві виконавиці: солістка народного аматорського вокального колективу «М-Стиль» Юлія Зушенська та вихованка вокальної студії «Art-Musik» Анастасія Мацуцька. А від Ізюмського району в конкурсі взяли участь дует «ViMans» у складі Марини Теплової-Забашти та Вікторії Золотоверхої, і Ольга Положий (керівник Галина Виборнова).

         Тривав фестиваль 3 дня, впродовж яких учасники не тільки виступали на сцені, а й знайомились з учасниками із різних областей України, а також Вірменії, Білорусії, Молдови та Китаю. Усі разом учасники відвідали Feldman Ekopark у передмісті Харкова та різні розважальні заходи, що влаштували організатори фестивалю. Високий рівень організації конкурсу та дозвілля, комфортне проживання у санаторії «Березівськї мінеральні води» та дружня атмосфера, додали учасникам настрою і натхнення на яскраві виступи.

         Завершився фестиваль Гала-концертом, на якому було оголошено імена переможців та лауреатів. З учасників Ізюмщини друге призове місце у старшій віковій категорії отримала Юлія Зушенська – вона отримала диплом та кубок фестивалю. Інші учасники отримали диплома лауреатів конкурсу та сувенірні подарунки.

         Пишаємось нашими вокалістами та бажаємо їм нових успіхів та перемог!

 

.

.