УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





Палац молоді та підлітків "Залізничник"

5 лют. 2020
Відзначили 77-му річницю визволення міста Ізюм у Другій Світовій війні

Відзначили 77-му річницю

визволення міста Ізюм у Другій Світовій війні

 

     5 лютого – священний день в історії нашого міста. Ця дата – символ гордості за тих, хто відстояв в роки Другої Світової війни свободу та світле майбутнє нашого народу.

     З метою вшанування пам’яті визволителів, ветеранів Другої Світової війни, героїчного подвигу і жертовності Українського народу та належного відзначення 77-ї річниці визволення міста Ізюм у Другій Світовій війні, у місті відбулась низка тематичних заходів. Покладання квітів до пам’ятних знаків Другої Світової війни, уроки мужності для школярів, тематичні заходи у бібліотеках міста та інших закладах культури – все це довершив святковий концерт у Палаці молоді та підлітків «Залізничник», за участі творчих колективів міста.

     Під час урочистої частини свята Секретар Ізюмської міської ради – Артем Єрдаларян привітав усіх зі святом та побажав сил і здоров’я присутнім у залі ветеранам – безпосереднім свідкам тих страшних подій. Також ветеранам було вручено квіти – на знак вдячності нащадків за життя. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять мільйонів загиблих.

     Концертні номери від творчих колективів та виконавців міста були наповнені позитивом – нагадуючи про те, що навіть після страшних часів обов’язково настає спокійне, щасливе життя!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.