УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Центральна площа міста

29 лют. 2020
Ізюмська Масляна 2020

Ізюмська Масляна 2020

 

     Уже кілька років поспіль традиційним для Ізюма є відзначення свята Масляної – гучно, весело та усією громадою. Цей рік не став виключенням. З самого ранку працівники культури будували величезне опудало Масляної, прикрашали сцену та готували свято.

     Народне гуляння розпочалось о 14.00 та супроводжувалось веселими конкурсами, запальними піснями й танцями. Тут і з колодою танцювали, і гирю підіймали, а найголовніше – пригощали смачними млинцями та варениками! У конкурсах учасники виборювали цікаві і дуже корисні для справжніх господарів призи – кухонне знаряддя, крупи, сітки з овочами та багато іншого. Для дітвори було влаштовано окремий конкурс, у котрому змогла взяти участь кожна дитина та отримати за це солодкий подарунок.

     Веселий настрій не залишав центральну площу міста впродовж усього свята. А наприкінці розважальної програми відбулось те, чого усі чекали цілий день – було спалено величезне опудало Масляної, довкола якого водили величезний хоровод.

     Отже, Масляну спалили, Зиму провели – запрошуємо у гості Весну з її теплом, запашними квітами та лагідним сонечком!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.