УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Ізюмський краєзнавчий музей ім. М.В. Сібільова

4 бер. 2020
Зустріч дітей з художником

Зустріч дітей з художником

 

    Знаковою подією для вихованців та викладачів шкіл естетичного виховання м. Ізюм стала творча зустріч в Ізюмському краєзнавчому музею імені М.В. Сібільова з художником Сергієм Капраном.

    Зустріч розпочалася з огляду персональної виставки «Зачарований пейзаж»: картини з рідними краєвидами, жанрові полотна, які відображають життя та традиції нашого народу, зачаровують, несуть гармонію краси і таланту.

    І учні і викладачі ставили художнику безліч питань і про техніку, стилі та жанри живопису, і про його переваги у мистецтві. Сергій розповів про початок свого творчого шляху та з задоволенням познайомив дітей зі своїми конкурсними роботами, етюдами, замальовками, зробленими під час навчання в Харківському художньому училищі. Знайомство з талановитим художником і просто гарною, доброю людиною, пристрасно закоханою в свій край, чудову природу, в історію і рідну мову надихнуло юних митців. Учасники зустрічі відзначили, що і дітям і дорослим є чому навчитися у художника - завзятості та цілеспрямованості, здатності бачити красу в простоті, прагненню до постійного розвитку.

.

.

.