УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Запрошуємо до музею!

28 квіт. 2016
Ізюмський краєзнавчий музей ім.. М.В. Сібільова урочисто розкрив двері у виставкові зали першого поверху для відвідувачів

Запрошуємо до музею!

          У середу, 28 квітня, Ізюмський краєзнавчий музей ім.. М.В. Сібільова урочисто розкрив двері у виставкові зали першого поверху для відвідувачів. Відтепер кожен бажаючий може завітати до музею на екскурсію трьома новими залами.

           Урочисте відкриття розпочалось з перерізання червоної стрічки на вході до нових залів. Цю почесну місію виконали начальник управління культури Олена Яснова та заступник міського голови Володимир Мацокін. Потім присутнім було запропоновано пройтись новими залами та прослухати коротку розповідь екскурсовода. Представники керівництва міста, почесні гості та небайдужі жителі міста охоче ознайомились із представленими виставками: «Відкриті фонди музею», «Ізюмщина очима митця» та «Чарівний світ фантазії».

           Після екскурсії, директор музею Ольга Махортова привітала усіх присутніх з такою подією, подякувала тим, хто постійно підтримує музей та надала слово почесним гостям, котрі своїми промовами подякували працівникам музею за їхню віддану працю та цікаву екскурсію.

           Отже, Ізюмський краєзнавчий музей ім.. М.В.Сібільова запрошує жителів та гостей міста  відвідати нові виставкові зали та цікаві екскурсії.

.

.

.

.

.