УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Бібліотеки міста

21 серп. 2020
До Дня Незалежності України

Бібліотеки міста до Дня Незалежності України

 

 

«Я - українець, а не малорос,

Пишаюсь родом тисячокорінним…

Тарас за мене мучився й боровсь,

Щоб я зродивсь зерням Украни».

В. Кочевський

 

День Незалежності України - важливий день для кожного українця, для тих, хто вважає себе патріотом України, стоїть на захисті українських кордонів, вболіває за Батьківщину та примножує її здобутки відданою працею.

29-у річницю своєї незалежності Україна змушена відвойовувати, зі зброєю в руках боронячи від агресора власні території, відстоюючи право українців жити на своїй, Богом даній землі. Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу. Це - велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням і прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки.

У ці святкові серпневі дні, приурочені до Дня Незалежності України, центральна міська бібліотека підготувала панорамну виставку «Жила, живеш, довіку будеш жити безсмертна Україна у віках». Книги, представлені глядачам, розповідають про важкий шлях, який пройшла наша країна до здобуття незалежності, про багатий, різноманітний етнографічний, культурний світ нашої Батьківщини. Нам є ким пишатися: Україна збагатила всесвітню скарбницю філософьської думки, мистецтва, богослов’я, літератури. Нема ні однієї науки, де б не було б доробку українців. Саме про наших видатних земляків розповідають книги з виставки. Поруч з книгами – прапор, герб, квіти, які зростила наша земля і які прикрашають кожен двір як символи українства.

Працівники міської бібліотеки – філії №1 презентують для читачів тематичну книжкову виставку «Україна, моя зоре!» , міська дитяча бібліотека підготувала для своїх маленьких читачів тематичну виставку «Символ нації – наш прапор» (До Дня державного прапора, що відзначається 23 серпня) та виставку у вітринному просторі «Усе моє, все зветься Україна».

У ці експозиції працівники вклали свою любов, повагу, щирі почуття і віру, що все буде в нас добре

Бажаємо всім міцного здоров’я, добробуту, життєвої снаги і нових звершень в ім'я України! Зі святом Вас! Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі. Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додається енергії, снаги і впевненості у власних силах і переконаннях.

 

 

.

.