УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Презентація втілених грантових проектів

25 вер. 2018
"Разом в майбутнє 2018"

«Разом в майбутнє – 2018»

 

У вівторок, 25 вересня відбулись презентації реалізованих грантових проектів Обласного конкурсу міні-проектів «Разом в майбутнє 2018» у сфері культури.

Першим було презентовано відремонтовану танцювально-спортивну залу Міського Палацу культури. Втілення цього проекту стало можливим завдяки співпраці Харківської обласної ради, міської влади, Управління культури та квартального комітету №6. У танцювально-спортивній залі було проведено поточний ремонт із заміною вікон, ремонтом стелі та підлоги. На урочистому відкритті були присутні: Ізюмський міський голова Валерій Марченко, депутат Харківської обласної ради Вісхан Ісламов, начальник Управління культури Ізюмської міської ради Олена Яснова, директор та співробітники Міського Палацу культури, представники квартального комітету та батьки вихованців творчих та спортивних колективів. Під час презентації лунали урочисті промови, в котрих йшлося про користь та важливість втіленого проекту. Також Вісхан Алавдійович вручив директору закладу Ользі Деканенко сертифікат про реалізацію міні-проекту «Покращення добробуту – активізація та розвиток здорової громади».

 

Другим цього дня було презентовано нову експозицію в Ізюмському краєзнавчому музеї ім.. М.В.Сібільова. Завдяки спільній роботі Харківської обласної ради, міської влади, Управління культури та Громадської організації «Центр культурно-просвітницьких ініціатив» було закуплено нове виставкове обладнання, що дозволило створити цікавий, пізнавальний та яскравий виставковий зал природи та оновити експозиції інших залів музею. Відтепер кожен бажаючий може завітати до нової зали музею та дізнатись багато цікавого про природу рідного краю. Крім того, дуже важливим та цікавим є те, що Напрестольне Євангеліє відтепер експонується у новій вітрині, що дозволить розгорнутий огляд раритету. На урочистому відкритті були присутні: Ізюмський міський голова Валерій Марченко, депутат Харківської обласної ради Вісхан Ісламов, начальник Управління культури Ізюмської міської ради Олена Яснова, директор та співробітники Ізюмського краєзнавчого музею ім.. М.В. Сібільова, голова ГО «Центр культурно-просвітницьких ініціатив», представники галузі освіти та  жителі міста. Під час презентації почесні гості виступили з вітальними промовами, а Вісхан Алавдійович вручив директору музею Ользі Махортовій сертифікат про реалізацію міні-проекту «Історично-культурне та природне надбання як складова збереження екології та розвитку туризму». Також було урочисто відзначено одного зі співробітників музею – Ізюмський міський голова нагородив грамотою старшого наукового співробітника музею Ніну Петрівну Пічинєвську за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм,  вагомий особистий внесок  у  розвиток музейної справи, збереження історико-культурної спадщини українського народу, розвиток та популяризацію народної декоративно-ужиткової творчості Слобожанщини.

 Наприкінці зустрічі усім присутнім було проведено коротку оглядову екскурсію залами музею.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.