УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Бібліотека-філія №2

2 груд. 2019
Вечір відпочинку від клубу «За покликом душі»

Вечір відпочинку від клубу «За покликом душі»

 

     В міській бібліотеці-філії №2 пройшло чергове засідання клубу «За покликом душі». Головна мета клубу - об'єднати за інтересами різні групи користувачів бібліотеки для спілкування, обміну думками,  проведення культурно просвітницької діяльності серед населення, організація змістовного відпочинку тощо. А коли такі заходи проходять ще й у співпраці з БК «Сучасник», то перетворюються на свято.

     22 листопада для мешканців та гостей мікрорайону «Піски» був організований справжній вечір відпочинку.

     На початку заходу присутніх привітав дитячий танцювальний колектив під керівництвом Марії Іваненко. Протягом всього вечора звучали пісні у виконанні ансамблів «Надія» та «Журавка». В програмі заходу були виступи Маргарити Сердюк та Дмитра Ріпака.

     Виступи керівника гуртка «Чарівна майстерня» Л.Ф. Родіни та бібліотекаря молодшого відділу Щербатюк Л.В., супроводжувались презентаціями про роботу клубу та бібліотеки.

     За чашкою чаю точилася невимушена розмова, присутні читали вірші та співали пісні, розповідали курйозні ситуації зі свого життя. Розважальною програмою, літературними конкурсами за участю Тетяни Лисенко супроводжувався вечір відпочинку. Зустріч пройшла в дружній атмосфері.

.

.