УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Палац молоді та підлітків "Залізничник"

8 січ. 2020
Новорічна вистава «Лускунчик»

Новорічна вистава «Лускунчик» у ПМ та П «Залізничник»

 

     Новоріччя – період свят, сюрпризів, подарунків та чарівної казки! Саме атмосферу казки подарували глядачам працівники та вихованці творчих колективів Палацу молоді та підлітків «Залізничник», подарувавши їм виставу «Лускунчик».

     Новорічні театральні вистави вже стали доброю традицією Палацу – робота над ними розпочинається мало не влітку і задіяний у підготовці увесь склад працівників. Пишеться унікальний сценарій, створюються костюми, декорації, репетируються танці, добирається музика та відбувається ще багато інших захопливих і відповідальних процесів. І врешті-решт – мить чарівності, казки, десь вигадки, а десь повчання. І коли в залі звучать гучні оплески – усі розуміють, що казка вдалася – адже задоволений глядач є найвищою оцінкою для артистів!

    Цього року Палац молоді та підлітків «Залізничник» подарував глядачам свою інтерпретацію «Лускунчика» - будемо чекати що ця творча родина вигадає наступного року.

    З Новим Роком, друзі!

.

.

.

.

.