УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





КЗ СМО "Ізюмська музична школа"

11 черв. 2021
Вітаємо випускників!

      Нещодавно в КЗ СМО  “Ізюмська музична школа” відбувся випускний.

      В урочистій обстановці 15 цьогорічних випускників по класу фортепіано, гітари, баяна, акордеона та труби отримали свідоцтва “Про спеціалізовану мистецьку освіту”. А дві випускниці -  учениця 8 класу фортепіано Анна Сапєта та учениця 6 класу гітари Кароліна Бублик, які закінчили школу на відмінно, окрім свідоцтв отримали і грамотами “За відмінне навчання, участь у фестивалях-конкурсах та активну участь у концертній діяльності школи”.

      Також грамоти від адміністрації закладу отримали і випускники, які брали найбільш активну участь у концертній діяльності школи та здобували численні перемоги на конкурсах і фестивалях різних рівнів: Софія Бугайова, Дар'я Міщенко, Ігор Яценко,  Олег Пархоменко, Дмітрій Нальотов.   

     Прикрасою урочистої частини свята став концерт кращих випускників школи 2021 року, які продемонструвати слухачам свою високу виконавську майстерність та сценічну культуру.

     А адміністрація школи, в свою чергу,  підготувала для випускників незвичний подарунок — відеоролик  “Вітаємо випускників!”.

     Тож, вітаємо наших юних музикантів та бажаємо їм яскравого життєвого шляху!

 

.

.

.