УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Управління культури Ізюмської міської ради

16 черв. 2021
Ізюму – 340!

 

      Днями наше місто відзначало свій ювілей – 340 років з дня заснування.

      Цьогорічне святкування через карантинні обмеження, нажаль, було неможливо зробити таким же масштабним, як зазвичай. Проте, працівники культури попіклувались і доклали чимало зусиль, аби свято все-таки відбулось та змогло охопити якомога більше людей. Так,  відразу  у трьох закладах культури – Міському Палаці культури, Палаці молоді та підлітків «Залізничник» та Будинку культури «Сучасник» з дотриманням карантинних вимог відбулись яскраві концерти, де найкращі творчі колективи міста своїми виступами вітали ізюмчан зі святом. А гармонійним доповненням до концертів стали виставки  кращих робіт учнів та викладачів КЗ СМО «Ізюмська художня школа ім. С.І.Васильківського», гуртків декоративного мистецтва закладів культури, центру дитячої та юнацької творчості, КУ «Оскільський психоневрологічний інтернат» та майстрів нашого міста, які експонувалися у фойє закладів під час проведення концертів.

      Також на концертних програмах до уваги глядачів  були представлені  і підготовлені творчою групою управління культури відеоролики  «Рідне місто пізнаю» (розповідь про основні райони міста) та «Видатні постаті Ізюма» (розповідь про відомих ізюмчан), які викликали великий інтерес у всіх присутніх в залі. Переглянути ці відео можна, завітавши на сторінки Управління культури Ізюмської міської ради у соціальних мережах.

      Ще раз щиро вітаємо всіх з Днем Народження нашого рідного міста! Процвітання нам, миру та добробуту!

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.