УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

БК «Сучасник»

30 груд. 2016
Новорічна виставка у БК «Сучасник»

Новорічна виставка у БК «Сучасник»

           Гурток «Чарівна майстерня» працює на базі БК «Сучасник» четвертий місяць. Мета гуртка декоративно-прикладного напрямку навчати дітей не тільки бачити красу навколишнього світу, а й долучати фантазію, перенести її в свій побут. Участь кожного в процесі виготовлення красивих та корисних речей важлива для загально - художнього розвитку, виховання у дітей поваги та любові до праці.

          До новорічних та Різдвяних свят у фойє БК «Сучасник» діти разом з керівником гуртка Родіною Л.Ф., оформили яскраву виставку своїх робіт «Новорічні прикраси». Великі ялинкові кулі з пап’є-маше, оздоблені за допомогою техніки декупаж, картонні зелені ялинки вбрані в іграшки з паперу та тканини, а з блискучих дисків зроблені знайомі герої з мультфільмів. Дуже чудові Різдвяні вінки. Гарна композиція з Дідом Морозом та Снігуронькою, Петушком та іншими представниками лісового життя на фоні картини зимової ночі.

          В оформленні виставки взяли участь всі вихованці гуртка. Найкращі роботи найменших вихованців дівчаток 9 років, а саме: Милоради Єрьоменко, Мирослави Гончарова, Ані Швабюк, Аліни Чуприна, Валентини Гетьман.

          Виставку «Новорічні прикраси» позитивно відзначили всі мешканці мікрорайону «Піски», які цими днями побували на святкових заходах у БК «Сучасник».


.

.

.