УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





Бібліотека-філія №2

22 груд. 2016
До Дня Святого Миколая

Бібліотека-філія №2 до Дня Святого Миколая

            День Святого Миколая є особливо бажаним дитячим святом, яке приносить відчуття передноворічної атмосфери і всілякі приємні сюрпризи. Бібліотека – філія №2 теж вирішили подарувати дітям радість, веселий настрій, допомогти повірити в чудо, в здійснення бажань і мрій.

           22.12.16 працівниками бібліотеки – філії № 2 було проведено народознавчу годину «Місяць засурмив в ріжок - Миколай йде до діток» з учнями 1-а класу ІЗОШ №2.

            Діти почули розповідь про Миколая Чудотворця, найвизначнішого Святого християнської церкви, який є символом Добра і Милосердя. Діти ознайомились з легендами, казками, оповіданнями про діяння Святого Миколая і з великим натхненням читали вірші про Святителя.

            Діти приймали активну участь у конкурсі «Зимові розписи українських загадок», відповіли на запитання чарівної вікторини «Перлини української казки», та з задоволенням отримували солодкі призи.

           Бібліотекарі запропонували до перегляду мультфільм «Святий Миколай дарує нам пісню».

           Наприкінці свята всі діти одержали подарунки, альбоми для малювання та книжки – розмальовки. Було весело, цікаво та затишно. Діти пішли з бібліотеки із гарним настроєм та відчуттям наближення новорічних свят.

 

.