УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Дебютували юні музиканти

15 груд. 2015
Щорічний фестиваль наймолодших виконавців «Дебют»

Дебютували юні музиканти

В Ізюмській дитячій музичній школі 15 грудня 2015 року відбувся щорічний фестиваль наймолодших виконавців «Дебют», в якому взяли участь 25 учнів 1 класу фортепіанного, народного та оркестрового відділів. Діти представили комісії та глядачам результати своєї праці за перше півріччя навчального року. Протягом цього півріччя викладачі зробили все можливе, аби їхні учні виступили якнайкраще. І, треба зазначити, усі старання не пройшли дарма. Учні із задоволенням слухали виступи один одного. Переповнена глядацька зала гаряче аплодувала кожному музиканту.

Після виступу дебютантів, відбувся концерт кращих учнів старших класів та викладачів школи. Вони порадували присутніх приємною музикою та вразили майстерністю виконання.

На згадку про свій перший, дебютний виступ, кожен учень отримав Грамоту учасника фестивалю та солодкий подарунок. Це було справжнє свято Музики.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.