УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





у бібліотеці-філії №2

9 січ. 2018
Знайомство дошкільнят з бібліотекою

Знайомство дошкільнят з бібліотекою

 

09.01.2018 об 11.00  до дитячого відділу бібліотеки – філії №2 завітали дошкільнята з дитячого садка №6, які в майбутньому, сподіваємось, стануть читачами нашої бібліотеки.

Пізнавально-оглядову екскурсію «Знайомство з бібліотекою» провела для маленьких гостей  бібліотекар Чередниченко О.Г.. Разом із вихователем діти дізналися про правила поведінки в бібліотеці, познайомилися з  цікавими дитячими книжечками, переглянули мультфільм «Каю у бібліотеці».

Мета екскурсії полягала у розвитку інтересу до читання, бажання слухати, виховувати охайність до книги і надати перші поради, як користуватися бібліотекою у майбутньому, а найголовніше – викликати бажання стати активними читачами нашої бібліотеки.

І нехай це було тільки перше знайомство з бібліотекою. Маємо надію, що мета екскурсії досягнута, і  вже найближчим часом юрба маленьких читачів завітає до нас знову.

Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій. Бібліотека пропагує книгу, розвиває художній  смак і самостійність суджень дітей.

 

.

.