УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

у центральній бібліотеці

15 бер. 2018
Тренінг МОМ

Тренінг МОМ у центральній бібліотеці

Сьогодні, 14.03.2018, Явдохи – за старим стилем перше березня, а за давньоукраїнським календарем – початок нового року. Погода за вікном мінлива: то дощить, то сніг вкриває землю. А у читальній залі центральної міської бібліотеки панує  затишна та  дружня   атмосфера. Тут розпочався тренінг для ізюмської громади «Діалог та комунікації для вирішення конфліктів». Його проводять  представники організації «Основи свободи», які є партнерами Міжнародної організації з міграції (МОМ), Анжела Старовойтова (Сімферополь, Київ) та Анна Горіна (Харків).

Більшість учасників тренінгу  внутрішньо переміщені особи, були присутні також представники органів місцевого самоврядування: представник Управління соціального захисту населення Ізюмської міської ради, головний спеціаліст відділу організації соціальних послуг Ступак Наталія та представник Управління економіки та інвестицій, головний спеціаліст та інспектор з праці Пантєлєєва Анна.

В кінці заходу  всі учасники за успішне проходження тренінгу отримали сертифікати від МОМ.

 

.

.

.