УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





Ізюмська Дитяча художня школа

21 бер. 2018
Вихованців Ізюмської художньої школи нагороджено сертифікатами США

Вихованців Ізюмської художньої школи нагороджено сертифікатами США

Вже в цьому навчальному році завдяки плідній праці вихованців та викладачів здобуті вагомі перемоги як на обласному, Всеукраїнському, так і на Міжнародному рівнях – 26 учнів Ізюмської художньої  школи ім. С.І.  Васильківського отримали звання Лауреатів та дипломантів І, ІІ та ІІІ рівнів.

Серед конкурсів, що стартували цього року, вперше від Фонду «Fermata Arts Foundation» Сполучених Штатів Америки  надійшло запрошення взяти участь у проекті «Мир у світі».

Головним завданням проекту було створення з малюнків дітей різних країн світу пересувних виставок, що мандруватимуть публічними бібліотеками США протягом 2018 року. Метою проекту є ознайомлення мешканців різних штатів з творчим баченням дітей, їх чистим прагненням до миру, злагоди та порозуміння.

Завдяки підтримці керівництва міста в цьому проекті взяли участь 16  учнів. За підсумком розгляду їхніх робіт американським фондом «Fermata Arts Foundation», всі вони увійшли до загальної експозиції. Крім цього від Фонду до виконавчого комітету Ізюмської міської ради надійшли пам’ятні сертифікати учням та викладачам на вдячність за участь у проекті.

Ізюмський міський голова Валерій Марченко привітав дітей та викладачів з такою урочистою подією та вручив сертифікати.

З вітальним словом до присутніх звернувся і заступник Ізюмського міського голови Володимир Мацокін.

Наразі виставка робіт наших юних художників розташована у Сполучених Штатах Америки в Нью-Гемпширі, а потім буде демонструватися в Штатах Массачусетс і Коннектикут.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.