УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





у бібліотеках міста

5 вер. 2018
Перші уроки

Перші уроки у бібліотеках міста

 

1 вересня і перший урок - важлива і урочиста подія для дітей та батьків. У школах нашого рідного міста пролунав перший дзвінок, перші уроки пройшли в бібліотеках міста. Для учнів 6-Б та 6-В класів ЗОШ № 4, які завітали до дитячої бібліотеки , перший урок був присвячений темі «Україна – європейська держава». Що ж це означає? Саме про це розповідали бібліотекарі школярам та яскраво ілюстрували розповідь прикладами, що українці є європейцями не завдяки географічному розташуванню, а завдяки національному самоусвідомленню, прогресивності та патріотизму. За останній час у нас немало здобутків та досягнень, якими можна пишатися - це наглядно демонструвала відеопрезентація та книжкова виставка « Усе моє, все зветься Україна».

В центральній міській бібліотеці пройшов урок для учнів 8-Б та 10-Б класів ЗОШ № 4 на тему : «Євроінтеграція України».

У ІЗОШ № 12 для учнів 6-А класу проведена патріотична година «Українці серед інших європейських націй».

Першого вересня для учнів 8 класу ІЗОШ№ 6 пройшов урок на тему: «Я – громадянин України – європейської країни.!!!», підготовлений бібліотекарями міської бібліотеки філії №2 .

Розмова сприяла усвідомленню учнями місця України серед інших країн, допомогла зрозуміти важливість Європейського об'єднання, приналежність України до європейської сім'ї народів. Розповідь супроводжувалась презентацією та бліц- турніром «Моя Україна!».

А для учнів 3-б класу ІЗОШ№2 бібліотекарем відділу дитячої літератури сумісно з класним керівником Москалюк Л.Ю. було проведено урок знань за темою: «З Україною у Всесвіт».

Урок проведено за допомогою презентації – « Подорожуємо планетами Всесвіту» . Діти мали змогу відвідати всі  планети Сонячної системи, знайомитися з інопланетянами та  разом з Незнайком розповідати про нашу Україну По завершенні уроку було проведено міні - іспит знань на тему: «Моя Україно!!!»

 

.

.

.

.

.