УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

На центральній площі міста

8 січ. 2019
Архієрейська ялинка

З Різдвом Христовим!

 

      8 січня 2019 року в Ізюмі на центральній площі відбулось свято Архієрейської ялинки.
 

      Вже кілька років поспіль в дні святкування Різдва Христового біля головної ялинки міста ізюмчани збираються на яскраве дійство. Завдяки підтримці Ізюмського міського голови Валерія Марченка та Митрополита Ізюмського та Куп’янського Єлисея цей захід став традиційним для нашого міста. На початку святкування зі сцени КДК «Спартак» вони з вітальним словом звернулися до присутніх. Валерій Віталійович та його

      Високопреосвященство Єлисей  поздоровили присутніх з Різдвом Христовим та побажали миру, добра та благополуччя всім містянам.
Далі свято продовжилося низкою величаво-урочистих святкових колядок та пісень у виконанні Архієрейського хору Ізюмсько-Куп’янської Єпархії під керівництвом регента Олега Кадюка, виступами танцювальних та вокально-аматорських колективів Ізюма.

      Справжнім подарунком для глядачів став театралізований вертеп – вистава-дійство, в основу якої лягла біблійна історія про народження Ісуса Христа.

       Незважаючи на морозно-сніжну погоду, на площі панувала атмосфера позитивних, добрих емоцій та вражень. Фотосесія з ростовими ляльками та казковими персонажами сподобалася і малечі, і дорослим. А гарячий чай та смачна здоба, якими пригощали цього зимового дня біля великого самовару, не дали змерзнути нікому.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.