УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

у Міському Палаці культури

29 груд. 2018
Новорічні ранки

Новорічні пригоди у чарівному лісі

 

 

      Напередодні Нового Року в усіх закладах культури міста проходять святкові ранки для дітей. Своєрідним рекордсменом у проведенні дитячих свят є Міський Палац культури. Цього року там відбулося 11 ранків для учнів загальноосвітніх шкіл міста, вихованці гуртків Палацу та дітей пільгових категорій.  Ранки відбулись 24-28 грудня у фойє Палацу.

 

     Кожного разу на дітвору чекала захоплива вистава у виконанні вихованців театрального колективу «ШОК» (керівник Надія Шерстюк). Лісові вередуни – Мавка та Баба Яга перетворили Сніговика на звичайний пеньок. І тільки завдяки Діду Морозу та Снігурочці, а також підтримці присутніх дітей, ці чари вдалося розвіяти та повернути Сніговичку звичайний вигляд. Цікава історія в поєднанні з майстерним виконанням юними акторами своїх ролей, виявилася настільки захопливою, що діти у глядацькій залі сиділи немов зачаровані та радо допомагали казковим героям.

     Після вистави для усіх дітей проводились цікаві ігрові програми – помічниця Діда Мороза, разом із героями казки, навчили усіх грати в цікаві ігри, танцювати та співати веселих пісень. Кожна дитина отримала від Дідуся солодкий подаруночок та яскраві фото з казковими героями на пам’ять.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.