УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

у Будинку культури «Сучасник»

13 квіт. 2019
Вистава «Івасик Телесик»

«Івасик Телесик» у Будинку культури «Сучасник»

 

     13 квітня в Будинку культури «Сучасник» відбулася лялькова вистава для дітей про Івасика Телесика, підготовлена працівниками та вихованцями БК «Сучасник». Івасик Телесик, це незвичайна українська народна казка. Довгоочікуваний синочок, чудовий хлопчик, маленький помічник своїх батьків потрапив у біду. Лиха Змія обманом викрала його з човника на озері. Але врятуватись Івасику Телесику допомогла його кмітливість і добре гусенятко.

     Виставу підготувала Родіна Людмила Федотівна, а ставили юні актори, вихованці гуртка декоративно-прикладного мистецтва. З великим зацікавленням виставу подивилися діти мікрорайону Піски. Діти бурхливими оплесками подякували акторів, а виставу дивилися з таким задоволенням, що один хлопчик виявив бажання прийти в колектив лялькового театру.

     Щиро дякуємо за казочку «Івасик Телесик» талановитому і досвідченому керівнику – Людмилі Родіній. Чудово, що є такі люди, яким не шкода витратити частину свого дорогоцінного часу для дітей – наших маленьких слухачів.

 

.