УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





у ПМтаП «Залізничник»

5 черв. 2019
Бібліопікнік

Бібліопікнік у «Залізничнику»

 

Літо – найулюбленіша пора всіх дітей. Літо… Як багато в цьому слові «сплелось» та «відгукнулось» - відпустки, канікули, численні поїздки, враження, зустрічі. Влітку скільки цікавого відбувається в бібліотеці…

З 3 червня – у Міській бібліотеці-філії №1 діє книжкова виставка «Райдуга книжкового літа» та виставка – квест «Острів книжкових скарбів» , де розміщено безліч цікавих, яскравих та нових книжок. За допомогою виставки діти можуть не тільки почитати але й весело пограти , адже тут їх чекає ряд завдань, які потрібно виконати та отримати за це незвичайні призи!

5 червня працівниками міської бібліотеки-філії №1 для учнів 5б класу ІЗОШ №12 був проведений літературно – екологічний круїз «Земля – наш спільний дім» та екологічний аукціон інформаційних повідомлень «Шануймо воду – бо вона свята».

Діти здійснили віртуальну подорож по колам матінки Природи , пограли в літературні та рухливі ігри, дізналися багато цікавої та повчальної інформації з розповідей бібліотекарів та запропонованих відео на тему екології , природи, тваринного та рослинного світу.

Метою заходу було ознайомити дітей із проблемами людства, допомогти усвідомити, що кожна людина несе персональну відповідальність за майбутнє нашої планети, нашої Землі, розвинути вміння вболівати за навколишній світ, прищеплення дітям почуття любові, людяності, доброти, почуття патріотизму, виховання любові та поваги до природи, шанобливе ставлення до планети Землі.

Цього ж дня в парку біля ПМтаП «Залізничник» працівники міської бібліотеки-філії №1 для учнів 3б ІЗОШ №12 провели бібліопікнік «Веселимось, граємо – цікаві книжечки читаємо». Діти грали в рухливі ігри, подорожували віртуально «Книжковим Всесвітом».

 

 

.

.

.