УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Будинок культури "Сучасник"

28 трав. 2019
«Сюрприз» на фестивалі в Харкові

«Сюрприз» на фестивалі в Харкові

 

19 травня у місті Харків відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс з хореографії  «TRADITION TO DANCE - 2019», у котрому взяли участь вихованці танцювального колективу «Сюрприз» (кер. Н. Іваненко) Будинку культури «Сучасник».

Фестиваль проходив у рамках фестивалю згуртування, дружби, популяризації Першої столиці України, як культурно-освітнього центру, виявлення найбільш талановитих і перспективних танцюристів і колективів, відкриття нових імен і талантів, підтримки в сфері хореографічного мистецтва, естетичного і духовного розвитку молодого покоління.

Конкурс пройшов на дуже високому рівні, у номінації змішана вікова категорія у номері «В ритмі серця» та категорія 13-16 років, номер «Чарівна весна» дебютанти нашого Будинку культури зайняли почесні перші місця, вікова категорія 8-12 років за номер «Я малюю цілий світ» третє призове місце.

Вітаємо переможців учасників фестивалю-конкурсу. Бажаємо успіхів та творчої наснаги талановитим дітям та всім дітям Ізюмщини!

.

.