УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





Палац молоді та підлітків "Залізничник"

12 черв. 2019
Імідж-клас звітує!

Імідж-клас звітує!

 

     13 червня у Палаці молоді та підлітків «Залізничник» відбувся звітний концерт Зразкового аматорського хореографічного колективу «Імідж-клас».

      Протягом концерту вихованці колективу показали найкращі та такі, що стали легендарними, номери, а також кілька дебютних нових та дуже цікавих танцювальних постановок.

      Особливістю концерту стало привітання випускників. Цього року зі Зразкового аматорського хореографічного колективу «Імідж-клас» у доросле життя йде одна з найяскравіших його учасниць – Елизавета Бережна. На її честь було створено відео-ролик зі спогадами про її творчий шлях у колективі. Також на святі була присутня ще одна випускниця 2019 – вихованка вокальної студії «Тірамісу»  - Софія Гунько. Директор ПМтаП «Залізничник» Людмила Гришко привітала таких яскравих дівчат з випуском та  вручила випускницям Грамоти від начальника Управління культури Ізюмської міської ради Олени Яснової. Керівники колективів вручили своїм вихованкам традиційні медалі випускника Палацу молоді та підлітків «Залізничник».

     Концерт відбувся на позитивному настрої. Привітати «Імідж-класс» завітали колеги по сцені – вокальний колектив «Тірамісу», виконавши кілька яскравих пісень.

     Глядачі щиро нагороджували оплесками усіх артистів.

     Наприкінці заходу усі учасники колективу зробили спільне фото на згадку про цей яскравий день.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.