УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Молодіжні розваги на березі річки

28 черв. 2019
День молоді 2019

День молоді 2019

 

     Для всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, але й душею, минулої п’ятниці на березі Сіверського Дінця у зоні відпочинку по вулиці Першотравневій було підготовлено вельми насичену та різноманітну програму заходів. Містяни та гості не лише поринули в атмосферу релаксу, а й провели дозвілля цікаво і з користю.

     Традиційний турнір з пляжного волейболу дав енергійний старт ранковій програмі святкового дня. Такі змагання завжди користуються популярністю, бо цей вид спорту – є найкращим способом активного відпочинку на пляжі. 21 команда мірялася силами на піщаному майданчику. Проявивши наполегливість, вміле технічне ведення гри та завзятість, у підсумку змагань перше місце посіла команда «Драйв» у складі Олега Садовнікова та Владислава Олізаренка, друге – у команди «Ветеран» (Олександр Шевчук та Юрій Колесник), на третій сходинці – команда «Норд» (Віталій Васильєв та Дмитро Іваненко).

 

.

     Поруч з ними за допомогою досвідчених інструкторів з йога-клубу «Чідакаша» шанувальники стародавнього учення, яке нині в Україні набуває неабиякої популярності, вправами розвивали свою гнучкість і витривалість, вчились правильно дихати і розслаблятись. На йога-марафон прийшли люди різного віку та фізичної підготовки, але всі вони мали бажання покращити своє здоров’я, досягти внутрішньої рівноваги та віднайти щастя всередині себе.

.

     Вперше в нашому місті з ініціативи юної ізюмчани Анастасії Білоус за підтримки Ізюмського міського голови Валерія Марченка та управління молоді, спорту та іміджевих проектів Ізюмської міської ради цього дня відбулися аматорські змагання зі спідкубінгу – швидкісного складання кубика рубіка. Найцікавішу, найзагадковішу та найпопулярнішу з усіх механічних головоломок розгадували 13 учасників різного віку. Видовище для багатьох присутніх на святі було незвичним: вражало і захоплювало водночас те, як за кілька секунд можна було підкорити хитромудрий кубик. Проявивши інтелект, логічне мислення, увагу та спритність рук з результатом 25 секунд перше місце у цьому виді спорту посів Микита Махно, друге – у Давида Бондаренка (35 секунд), третє – у Анастасії Білоус (38 секунд). Всі переможці отримали призи, а Настя ще й Подяку Ізюмського міського голови за ініціативу, креативність та чудову організацію турніру.

     Протягом ранкової частини свята на фотосушці «Я – Ізюм» всі охочі мали змогу побачити яскраво-кольорові знімки, які спонукали до роздумів та пропонували поглянути на рідне місто з інших ракурсів.

     Вечірню програму відкрили дівчата з вокального колективу «Тірамісу» (Палац молоді та підлітків «Залізничник»). Своїми запальними та ритмічними музичними композиціями вони не дали нікому змерзнути того доволі прохолодного літнього повечір’я. А виступ гостей свята – місцевого гурту «Шалена хвиля» додав святкуванню драйву та енергії.

.

.

.

.

     Начальник управління молоді, спорту та іміджевих проектів Максим Стрельник привітав ізюмчан з Днем молоді.

     Далі гучними та тривалими оплесками глядачів супроводжувалось яскраве та видовищне фаєр-шоу від Народного художнього колективу естрадно-циркового мистецтва «Чудесники» Палацу молоді та підлітків «Залізничник».

     Завершився святковий день запальною дискотекою.  Ізюмчани, як дорослі, так і діти, відмінно провели час та отримали неймовірний заряд позитиву та гарного настрою.

.