УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Палац молоді та підлітків "Залізничник"

24 черв. 2019
Йога-марафон 2019

Йога—Марафон 2019

 

     21 червня весь світ святкував Міжнародний День Йоги. У багатьох містах на всій планеті збиралися прихильники цієї древньої системи гармонійного розвитку особистості та займалися Йогою у парках, на площах, щоб кожен бажаючий міг долучитися до заняття.

     Ізюмський Йога-клуб «Чідакаша» при громадській організації «Центр культурно-просвітницьких ініціатив», також провів акцію Йога-Марафон у місті Ізюм.

     Цього року Йога-Марафон відбувся на двох майданчиках: у парку біля Палацу молоді та підлітків «Залізничник», та у Центральному парку міста.

    Викладачі та учасники клубу провели майстер-класи з Хатха Йоги, основ дихання, коректної роботи суглобів, а на закінчення відбулася загальна медитація з побажанням миру та реалізації для усіх живих істот.

     ОМ ШАНТІ, ШАНТІ, ШАНТІ!

     Висловлюємо подяку за технічне забезпечення заходу ПМ та П «Залізничник» а також за інформаційну підтримку Ізюмському Управлінню молоді, спорту та іміджевих проектів.

 

.

.

.