УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Участь ІДХШ в заходах до Міжнародного Жіночого Дня

4 бер. 2016
Виставка "Весна і жінка - схожі"

УЧАСТЬ У ЗАХОДАХ З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ЖІНОЧОГО ДНЯ

         У п'ятницю, 04 березня 2016р., в міському палаці культури відбулися загальноміські культурно-масові заходи присвячені Міжнародному жіночому дню. Ізюмчани, які завітали того дня до закладу культури, перед початком урочистостей у фойє палацу мали змогу ознайомитися з творчістю своїх земляків — міських вокально-інструментальних колективів, ансамблю скрипалів та оркестру Ізюмської музичної школи, численними виставками художників-аматорів та майстрів народної творчості. Активну участь у заходах взяли також викладачі ІДХШ: в холі палацу була розгорнута тематична виставка вихованців школи під назвою «Весна й жінка — схожі», також свої вироби декоративно-ужиткового напрямку демонстрували тут викладачі художньої школи М.П. Гвозд та І.В. Ісіченко.

          Виступи артистів, виставки художників, світлі і радісні роботи дітей були позитивно оцінені численними відвідувачами й сприяли доброму настрою наших любих жінок.

.

.

.